Начин на доставка

Доставка в България

Доставката на поръчаните артикули в рамките на страната се извършва с куриерска фирма Еконт - до офис или до посочен от клиента адрес.

Цената на доставката се заплаща от клиента. Тя се определя според тарифите на куриерската фирма, като значение за това имат теглото, размера, населеното място и други детайли около пратката.

За да изчислите приблизителната цена на доставката, можете да използвате тарифния калкулатор.

Срокове за доставка в България

Стандартна практика е поръчаните от Вас артикули да бъдат доставени в първия работен ден, считано от деня на изпращането им.

Ако пратката ви е поръчана до офис, ще можете да я получите още сутринта при отварянето на обекта. Ако е поръчана до адрес, можете да я очаквате до 15:00 часа в първия работен ден след изпращането.

Доставка в чужбина

При поръчка извън границите на България, пратките се доставят с куриерска фирма InOut - EuShipiments.

За да изчислите срока на доставка според местоположението си, можете да използвате калкулатора за транзитно време на InOut - EuShipiments.

Цената се определя строго индивидуално според избраната дестинация, обема и теглото на пратката, като за целта се използват тарифите на InOut - EuShipiments.

Стойност на поръчката

Няма минимална и максимална стойност на поръчката, а всички плащания могат да бъдат оформени както от физическо, така и от юридическо лице.

За по-обемни поръчки, моля свържете се с нас, за да потвърдим наличността и сроковете за доставка.